Inschrijven

Wandel zondag 26 mei 2024 de 4e editie van de Urban Walk Groningen met unieke routes van 12 of 20 km. Ontdek de stad op een unieke manier en bezoek daarbij locaties waar je bijna nooit (gratis) komt. Dit jaar bezoek je als wandelaar onder andere DOT, de Oosterpoort en het Stadhuis!

De vernieuwde route zorgt ervoor dat je telkens nieuwe locaties en unieke plekken in de stad kunt ontdekken. Wandel jij gezellig mee?

  • Kinderen van 0-5 jaar Gratis
  • Kinderen van 6-11 jaar €6,50
  • Vanaf 12 jaar €22

    Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. Het speciale tarief voor kinderen van 6-11 jaar wordt automatisch verrekend in het inschrijfformulier op basis van de geboortedatum.

Inbegrepen bij je inschrijving

routes

Je krijgt de mogelijkheid om te kiezen tussen een korte route van ongeveer 10-12 km of een lange route van ongeveer 18-20 km. De korte route is een mooie gelegenheid voor beginnende lopers om mee te doen. Je passeert bij deze route iets minder locaties dan bij de lange route. Je geeft je keuze voor de afstand tijdens het inschrijven aan. Dit is om ons een indicatie te geven; je zit hier niet aan vast. Tijdens het lopen kun je bij de splitsing van afstand veranderen. Let op: houdt hierbij altijd rekening met de openings- en sluitingstijden van de verzorgingsposten en finish. Zorg dat je op tijd de verschillende punten gepasseerd bent.

Er wordt voor beide afstanden hetzelfde tarief gehanteerd. De start en finish van beide routes bevinden zich op hetzelfde punt. Er wordt gestart in startwaves.

Groepen

Samen met vrienden, familie of collega’s wandelen? Een groepsinschrijving kan vanaf 10 personen. Het voordeel van de groepsinschrijving is dat jullie alle wandelkaarten in één pakket kunnen ophalen. De deelnemers kunnen zelf de gewenste afstand en startwave selecteren. Voor de groepsinschrijving hanteren wij het reguliere inschrijftarief.

Goede doel: nationaal ms fonds

Wandelen is een ontzettende fijne manier om te bewegen en een stad te ontdekken. Helaas is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Steeds meer jonge mensen krijgen de diagnose MS; één van de meest invaliderende ziektes in Nederland. Daarom is ook dit jaar het Nationaal MS Fonds als goed doel verbonden aan de Urban Walk Series. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS en strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS. Zowel nu als in de toekomst! 

Kom ook in beweging en doe mee! Je kunt op twee manieren helpen.

  • Doneer bij jouw inschrijving op deze website!
  • Ga naar walkforms.nl, kies de stad die jou aanspreekt en maak een actiepagina aan voor het ophalen van sponsorgeld. Haal je meer op dan €150,-? Dan betaalt het Nationaal MS Fonds jouw startbewijs. 
 

Tip: meld je aan als groep en combineer gezelligheid met je inzet voor een beter leven voor mensen met MS. Zo wordt wandelen nóg leuker!