Vorige edities

2024

2.500 WANDELAARS OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR GRONINGEN

Op zondag 26 mei barste het feest weer los in Groningen! Bijna 2.500 enthousiaste deelnemers stonden om 09.00 uur aan de start van de Urban Walk Groningen. Dit wandelavontuur bracht wandelaars door middel van een korte route van 12 km of een lange route van 20 km langs en door prachtige plekken in de stad.

De groningse ontdekkingstocht

Op zondag 21 mei 2023 stonden er weer veel enthousiaste deelnemers aan de start van de Urban Walk Groningen in het Noorderplantsoen. Ontdekkingstocht door de grootste stad van Noord-Nederland bracht deelnemers langs prachtige en onontdekte plekken. Deelnemers konden net als voorgaande editie kiezen uit een korte route van en een lange route.

2023
2022

Gezellige tweede editie urban walk groningen

Op zondag 22 mei 2022 vond de tweede editie van de Urban Walk Groningen plaats. Ten opzichte van de eerste editie in het najaar van 2021, was er een compleet nieuwe route met verrassende hoogtepunten uitgezet. De deelnemers konden op deze zonnige dag kiezen tussen een route van 11 km en een lange route van 18 km. Hoogtepunten waren onder andere het Gasunie-gebouw, ATV Piccardthof, Leonardo Hotel, Der AA-theater, Groninger Archieven, het Provinciehuis en Knol’s Koek.

2021

Eerste Urban Walk Groningen

WANDELAARS ONTDEKKEN GRONINGEN TIJDENS EERSTE EDITIE URBAN WALK GRONINGEN

Ruim 2200 enthousiaste deelnemers maakten zich op zondag 21 november klaar voor de aftrap van de eerste editie van de Urban Walk Groningen. Vanuit het Stadspark vertrokken de deelnemers in verschillende startwaves om de Groningse stad al wandelend te verkennen.  

2021